Fodbold

Festlig messe i Nordjyske Bank

Knap 200 publikummer mødtes til en festlig aften

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

På vinøen var der velsmagende smagsprøver. Privatfoto.

SÆBY:Den røde løber var rullet ud da Nordjyske Bank i Sæby for tredje år i træk holdt messen ”Kun for Kvinder”.

180 kvindelige besøgende havde købt billet til arrangementet, hvor de - som det første - blev mødt af den røde løber, oplyst op af flotte fakler.

Indenfor var der festligt pyntet og de deltagende erhvervskunder havde hver sin stand - spredt over hele bygningen. Standene bød på efterårsmode, pelse, brugskunst, blomster, smykker, sportstøj, hud- og hårprodukter og udstillinger af de to lokale kunstnere Anne-Maria Johansen og Lene Nürnberg.

Aftenen blev skudt i gang med et flot modeshow med Janni Steenberg som konferencier.

Her viste otte af byens modeforretninger efterårets nyeste trends og farver, krydret med flotte frisurer, smykker og andet tilbehør.

De erhvervsdrivende var sponsorer af flotte præmier, der undervejs blev udtrukket på indgangsbilletten. Og rigtig mange var heldige og blev beriget med en ekstra ting.

Efter modeshowet var der åbent hus i banken på standene - og der var masser af lækkerier fra Ostefruens oste- og pølsebord, vin fra Spar Torvet og et lækkert kagebord.

Aftenen blev endnu engang en stor succes for værterne, gæsterne og forretningerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst