Festlig og fornøjelig aften

Løkken er klar til jul

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØKKEN:40 liter mælk giver ca. 160 portioner risengrød, og det var hvad der blev kogt og serveret sammen med 40 liter gløgg, da der var Open by Christmas i Løkken.

Et let snefald skabte en hyggelig julestemning på Torvet, mens der blev serveret dampende varm risengrød med smør og kanel i det ene telt og i naboteltet var der lige så varm gløgg.

Julemanden delte slikposer ud. Og han var ekstra glad den aften, for i sin sæk havde han gaver, som en glad giver fra Tivoli i København havde sendt, så Julemanden kunne dele dem ud til de mindste børn, han mødte den aften.

Udenfor på Torvet var der gratis rideture ved Vrensted og Omegns Rideklub. Klubben stillede med tre juleklædte ponyer og ditto piger som trak hestene rund og rundt om det store juletræ lige så længe der var børn som ville have rideture. Rideklubben holder i øvrigt juleafslutning søndag den 16. december kl. 13.00 med ponygames, springopvisning og Lucia optog.

Gode tilbud i butikkerne lokkede i dagens løb, og aftenen gik med snak og hygge i byen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.