Feststemt cirkusrevy i AKKC

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lise Baastrup henrykkede med sin singlemad-sketch. Foto: Henrik Petit

I denne uge er der cirkusrevy på programmet i Aalborg Kongres & Kultur Center - og en velfungerende en af slagsen der byder på gedigen underholdning og mulighed for at hilse på nogle af de karaktertyper, som Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard har serveret for os gennem mange tidligere storpræstationer.

Det er som gamle venner - altid skønt med et nyt møde - og i årets revy var det ikke mindst et gensyn med Ulf Pilgaard som Dronning Margrethe - i en monolog, der var i særklasse og derfor også har indbragt Ulf Pilgaard kåringen i TV2 Charlies Revygalla som året parodi.

Vi mødte også andre kendte skikkelser - Lisbet Dahl som Lars Løkke i en tete-a-tete med Thulesen Dahl i Henrik Lykkegaards afvæbnende udformning.

Inger Støjberg kiggede også forbi og her leverede Lise Baastrup, som var ny i cirkusrevy-sammenhæng, en skarp monolog, som nok havde været bedre om den havde været leveret på rigsdansk - for Lise Baastrups fortræffeligheder ufortalt gør hende ikke til en pige af Hadsund.

Til gengæld forløste hun eminent den hemmelige forelskelse i en lige så kendt skikkelse - nemlig Søren Pind - eventyrlig iscenesat musikalsk og serveret som noget af det, der i sig selv kunne bære langt.

Og Ellegaard er vanvittige morsomme Ellegaard uanset om han er hjem-hash-pusher eller Finn, coachen fra Vesterbro, der kan trylle ro i sindet på blot tre dage.

Flowet var godt - der var kun ganske få numre, der lod en uforløst - som den potentielle homoseksuelle hund.

Og særligt dansetruppens sidste store optrin Weird Times skal roses for en super ide og en flot gennemførelse.

Nu kan vi så blot læne os tilbage og glæde os til 2017.

Det gør i hvert fald de flere end 1000 som allerede har købt billetter til opsætningerne næste år

Og lykkeligvis kan vi også glæde os til et gensyn med Lise Baastrup.

Hendes popularitet blandt både anmeldere, publikum - senest kronet med kåringen som årets talent i TV2 Charlie revygalla - betyder, at hun også i 2017 er del af revyholdet, som dermed bliver det samme succesfulde hold som i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.