Feststemt julefrokost

216 deltog i julefrokosten

216 deltog i julefrokosten

216 gæster havde købt billet og mødte festklædte og humørfyldte op til årets store julefrokost i Svenstrup Skolehal i lørdag.

De seneste måneder har Svenstrup Badmintonklub på alle mulige måder reklameret for arrangementet og det har vist sig nyttigt, da deltagerantallet var yderst tilfredsstillende.

I timerne op til festen, havde klubben formået at skabe de hyggeligste rammer for festen og forvandlet hallen til et stemningsfuldt festlokale med guld, sølv, glimmer, kogler og gran.

Klubben havde lagt op til at det skulle være en samlende fest for alle borgere, hvilket lykkedes idet både private selskaber, firmaer og skoleklasser havde booket bord og nød julebuffeten og efterfølgende Claus Hassing med band.

Bandet spillede 3 sæt og dansegulvet var tæt pakket hele aftenen.

De mange gæster var i gode hænder hos 30 frivillige, samt et par professionelle vagter, som sørgede for at alle havde det godt og festen blev afviklet uden problemer

Arrangørerne har allerede fået en hel del tilbagemeldinger, som alle har været så positive, så planlægningen af en ny julefrokost 2017 er på tegnebrættet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.