Dall

Festugen i Klarup er på skinner

Onsdag er der EM-bold på storskærm i teltet

Klarup Festuge er allerede godt i gang med sit store program for både store og små.

Onsdag aften vises EM-landskampen Danmark-Portugal på storskærm i teltet, så tag naboer, venner og bekendte med og være med til at skabe en god aften - forhåbentlig med dansk sejr, der ligesom danske scoringer udløser specielle tilbud i baren. R
Samtidig holder RKG Gynmanstik åbent hus i hallen, hvor man kan få en smagsprøve på gymnastikkens verden. Der vil være springbræt, sjove redskabder og et legeland med måtter og puder.
Fredag begynder med det store børnekarneval, som bydelens instutioner deltager i. Ruten går ned gennem byen og ender på festpladsen ved teltet.
Også fredag spiller RKG’s førstehold hjemme mod Svenstrup-Godthåb. Holdet ligger komfortabelt i toppen af puljen, og har brug for alt den støtte og opbakning, Klarup kan gi’ dem i jagten på 1. pladsen.
Aftenens fest bliver sparket igang af sidste års fantastiske musiker, Mike Santis.
Lørdag begynder med gratis rundstykker og kaffe i teltet. Herefter starter årets gadefodboldsturnering med masser af kampe og god underholdning. Efter gadefodboldturneringen spiller serie 3 og U19 hjemme med henholdsvis Dall/Ferslev og HVH.
Hele lørdagen er der masser af boder og aktiviteter på teltpladsen blandt andet AOF Aalborg, hvor man kan får målt sin krops alder.
FDF i Klarup er i år tilbage med deres trampoliner, hvor børn og barnlige sjæle kan prøve at hoppe rigtigt højt, ved hjælp af det stativ trampolinene er sat op i. Ansigtsmaling og snobrød er også blandt FDF’ernes aktiviteter. Der bliver tændt bål, hvor man kan lave forskellige slags snobrød.
Klarup Krolf Klub har en bane, hvor krolftalentet kan testes. Der vil være et loppemarked, hvor hele overskuddet går til Dyrenes Beskyttelse. RKG Gynnastik laver opvisning, og meget, meget mere.
Lørdag aften spiller bandet ”Smedens Lærlinge” i det store telt.
Se det detaljerede program på www.klarupfestuge.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.