FfI efterlyser ildsjæle

Fodboldafdelingen håber på hjælp til sportslig optur

Cheftræner Lennart Bak kan måske pege på, hvilken vej man bør gå, når FfI lørdag formiddag holder udviklingsværksted på Fodboldvej.Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Cheftræner Lennart Bak kan måske pege på, hvilken vej man bør gå, når FfI lørdag formiddag holder udviklingsværksted på Fodboldvej.Foto: Kurt Bering Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:FfI’s fodboldafdeling fik på egne ben vendt nedturen for Cup No. 1 i årets udgave af ungdomsturneringen, og nu vil klubbens bestyrelse have styr på det sportslige og organisationen.

- Vi skal have det sportslige tilbage på sporet, og derfor har vi indkaldt alle gode kræfter til et møde lørdag formiddag på Fodboldvej, siger Per Højbjerre fra fodboldbestyrelsen.
Han påpeger, at klubben skal organiseres bedre, og der skal laves en struktur, hvor flere personer involveres og får opgaver, så det ikke udelukkende er bestyrelsen, der løber for FfI.

Ildsjæle efterlyses

Klubben har sendt mails til 25-30 personer, som man på forhånd har en forhåbning om vil deltage i FfI’s udviklingsværksted lørdag formiddag.

- Det er blandt andre vores nuværende cheftræner for førsteholdet, Lennart Bak, der både som spiller og træner har meget stor erfaring.
- Også den tidligere FfI-træner, Jens Tang Olesen, er inviteret, og han har rigtig mange tråde at trække i.
Per Højbjerre håber i det hele taget på, at lørdagens møde vil give rigtig mange input og idéer til, hvordan man får bragt FfI-fodbolden på rette spor.

Dygtige ungdomshold

- Vores seniorafdeling skal forbedres, men heldigvis har vi gode ungdomshold, siger Højbjerre.

- Vi skal imidlertid have fundet en model, der sikrer, at flere af de unge talenter fortsætter i FfI. Og her handler det meget om, at vi sørger for den helt rigtige udvikling for hver enkelt fodboldspiller.
Per Højbjerre er helt på det rene med, at et enkelt møde lørdag formiddag ikke løser de sportslige og organisatoriske problemer i fodboldafdelingen i FfI.
- Der skal selvfølgelig meget mere til, men nu tager vi fat med at vende hver en sten, så den sportslige nedtur kan stoppes, og derfor vil der også komme flere af disse møder hen over efteråret, slutter bestyrelsesmedlemmet fra FfI-fodbold.
Klubbens førstehold befinder sig inden weekendens udekamp mod Lindholms andethold næstsidst i Jyllandsserien.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden