FfI Fodbold vil have medspillere

Kommune, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner inviteret til inspirationsmøde på Fodboldvej om FfI Fodbolds visioner frem mod 2020

Christian Kærsgaard, formand i FfI Fodbold, har indkaldt til inspirationsmøde for at fortælle kommune, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner om klubbens visionsplan.Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Kim Dahl Hansen</i>

Christian Kærsgaard, formand i FfI Fodbold, har indkaldt til inspirationsmøde for at fortælle kommune, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner om klubbens visionsplan.Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:FfI Fodbold vil have både kommune, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner til at spille med på klubbens projekt ”Byens fodboldklub 2020”.

- Derfor har vi inviteret til et inspirationsmøde mandag aften på vores anlæg på Fodboldvej, hvor vi fra FfI Fodbold vil orientere om, hvordan vi gerne vil have løftet fodbolden i ungdomsrækkerne og på seniorplan, så vi kan nå at blive 2. divisionsklub i 2020, siger fodboldformand Christian Kærsgaard.

FfI Fodbold præsenterede sit visionsoplæg i foråret, og vil nu gerne præsentere en elite- og udviklingsplan frem mod 2020.

- I vores visionsoplæg tages der udgangspunkt i klubbens værdigrundlag centreret omkring glæden ved fodbold med værdier som udvikling for alle, fællesskab for alle, plads til alle, forpligtende samarbejde med alle og styr på tingene.

- I FfI Fodbold håber vi med dette tiltag at få input til, hvordan vi sammen med kommunen, byens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner kan få skabt grundlaget for, at projektet allerede kan iværksættes i 2016, siger Christian Kærsgaard.

20 har meldt sig

På mandagens møde har omkring 20 meldt deres ankomst, og der kommer repræsentanter fra både kommune, erhvervsliv og uddannelse.

- Enkelte erhvervsfolk så hellere, at vi gik sammen med Vendsyssel FF, mens andre ser det positive i, at vi fortsætter som Frederikshavns fodboldklub, og nu håber vi at få taget første step på vores visionsplan.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.