FfI Håndbold fortsætter flot sejrsstime

Stoholm IF sendt hjem med et nederlag på 32-26

Anders Risdal scorede otte gange og blev topscorer for FfI Håndbold.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen <i>Carl Th. Poulsen</i>

Anders Risdal scorede otte gange og blev topscorer for FfI Håndbold.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:FfI Håndbolds bedste herrehold holder fast i toppen af 2. division, efter at stimen af sejre blev fortsat på hjemmebane mod Stoholm IF, som blev besejret med 32-26 efter 16-15 ved pausen.

Kampen startede som et rent målorgie, hvilket betød at holdene på skift formåede at score, og efter et kvarter var stillingen 8-8.

Derefter fik gæsterne fra Stoholm teten og bragte sig foran med et par mål, men FfI fik vendt stillingen inden pausen til en smal føring på 16-15.

FfI startede bedst i anden halvleg, og det lykkedes at trække fra gæsterne, selv om hjemmeholdets Sebastian Andersen fik det røde kort. Bagkæden med Niels Sørensen, Casper Holmen og Anders Risdal lykkedes gang på gang at spille sig igennem hjemmeholdets forsvarsformationer, og et kvarter før tid var stillingen 23-19, og som det højeste var hjemmeholdet foran med otte mål. Det lykkedes dog gæsterne at reducere lidt til sidst, men det blev dog en fortjent og sikker 32-26 sejr til hjemmeholdet.

En flot håndboldkamp

- Det var igen en meget flot håndboldkamp at overvære. Første halvleg var et rent orgie i angrebsspil fra begge hold uden egentlig ret meget kvalificeret forsvarsspil, siger FfI-træner Thomas Rømer.

- I anden halvleg fik min assistenttræner, Claus Fonseca, i samarbejde med midterforsvaret, Anders Nielsen og Nicolai Leth Klinge, meget bedre styr på forsvaret. - Der blev løbet på alt i samtlige 60 minutter, hvilket belønner sig. Hele holdet præsterer godt, dog vil jeg rose, Michael Rosenkilde Nielsen, der kommer ind på højre fløj og spiller en meget flot kamp, siger FfI-træneren.

- Desuden er jeg meget imponeret af Christian Lykke, der i alle 60 minutter holder gæsternes farlige højre back, Kristoffer Hansen, nede på kun tre scoringer.

- Sejren var endnu et boost på selvtilliden. Nu er vi mere end klar til lørdagens topbrag hjemme i Idrætshallen mod Ikast Håndbold, hvor vi håber på stor opbakning, slutter en tilfreds FfI-træner.

150 tilskuere overværede opgøret mod Stoholm.

Målscorerne for FfI var Anders Risdal 8, Sebastian Andersen 6, Casper Holmen 5, Michael Rosenkilde 4, Christian Lykke 4, Anders Nielsen 3 og Niels Sørensen 2.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.