FfI Håndbold har 1. division i sigte

Sejr på 33-26 ude over IF Stadion giver FfI to direkte oprykningskampe mod IK Skovbakken

Thomas Rømer, th., afløses som cheftræner i FfI Håndbold af Claus Fonseca, tv., og det kan blive et 1. divisionshold.Privatfoto

Thomas Rømer, th., afløses som cheftræner i FfI Håndbold af Claus Fonseca, tv., og det kan blive et 1. divisionshold.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:FfI Håndbolds herrer har fortsat chancen for at spille sig op i 1. division, efter at holdet vandt udekampen over IF Stadion i kvalifikationsturneringen med 33-26 efter en føring på 17-11 ved pausen.

IF Stadion var ellers bedst i kampens start og førte 8-5, men derpå tog FfI over og kunne gå til pausen med en solid føring på seks mål, der blev udbygget i anden halvleg.

- I løbet af første halvleg fik vi godt styr på vores forsvar, og det betød også, at vi fik scoret nogle lette mål på kontraer, fortæller FfI-træner Thomas Rømer.

I anden halvleg kom FfI helt op på 25-16, hvorpå et par udvisninger til frederikshavnerne gjorde, at hjemmeholdet rykkede tættere på til 24-28.

- Sejren var dog aldrig i fare og kunne godt være blevet endnu større, men vi er tilfredse og ser frem mod et par rigtig spændende oprykningskampe mod IK Skovbakken, siger Thomas Rømer.

I kampen mod IF Stadion scorede Niels Sørensen, Jeppe Green og Sebastian Andersen alle seks mål.

Sejren betyder, at FfI Håndbold skal ud i to direkte oprykningskampe mod IK Skovbakken fra Aarhus om en plads i næste sæsons 1. division, og forinden skal frederikshavnerne onsdag aften i pokalturneringen møde HC Midtjylland fra ligaen på hjemmebane.

- Første oprykningskamp mod IK Skovbakken spilles på søndag i Idrætshallen i Frederikshavn, og returkampen er lørdag 25. april i Aarhus, fortæller FfI-træneren, der tror på chancen for at rykke op.

- IK Skovbakken er et fysisk stærkt hold, der har været gode efter julepausen, men vi har også spillet rigtig godt, så vi går efter chancen for at rykke op, slutter FfI-træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden