Frederikshavn FI

FfI-træner efter overraskelse: Det er helt sygt

Frederikshavn fI leverede lørdag en gedigen overraskelse med en sejr ude over Ajax

Arkivfoto: Henrik Bo

Arkivfoto: Henrik Bo

HÅNDBOLD:Frederikshavn fI hentede lørdag to overraskende point i herrernes 1. division, da udekampen mod Ajax blev vundet 28-27.

Det københavnske hjemmehold kan ellers mønstre en opstilling med blandt andre de to tidligere ligaprofiler Kasper Nielsen og Minik Dahl Høegh, men det forhindrede ikke vendelboerne i nærmest at føre opgøret fra start til slut.

- Det er helt vanvittigt, vi kan vinde herovre. Det er helt sygt, for det er to klubber med vidt forskellige forudsætninger. Vi var oppe mod et hold, der har ambitioner om at komme i ligaen, og de har hentet så mange spillere med ligaerfaring ind til den her sæson. Jeg kan ikke fortælle, hvor stolt jeg er af drengene efter den her præstation. Med vores forudsætninger og en bustur på mere end seks timer i benene er det her en præstation, der vil noget, siger Frederikshavn-træner Morten Holmen.

Sejren var ellers ved at forsvinde, da en Frederikshavn-føring på 27-21 blev forvandlet til 27-27, men 13 sekunder før tid sikrede Sebastian Andersen gæsterne begge point med den afgørende scoring til 28-27.

- Det blev lidt hektisk til sidst, men det skyldtes især, at vinden pludselig begyndte at blæse den anden vej. Der var nogle kendelser, der gik imod os, men det skal ikke tage noget fra drengene. De holdt hovedet koldt, da det gjaldt, siger Morten Holmen.

Med sejren i København har Frederikshavn nu vundet tre kampe i træk, efter at sæsonens første tre kampe blev tabt.

- Nu skal drengene have lov til at glæde sig over det her, men mandag skal vi tilbage i arbejdstøjet, for allerede lørdag skal vi spille en kamp, der er endnu vigtigere, når Køge kommer på besøg. Vi ved godt, at det er et af de hold, vi kommer til at slås med. I dag er vi sindssygt glade, men vi bliver jo ikke reddet, bare fordi vi har vundet i Ajax, siger Morten Holmen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.