FfI tager kampen op mod FC Midtjylland fra Superligaen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anders Kjær: - Jeg skal jo sige, at jeg tror, FfI har en god chance. Jeg arbejder nemlig sammen med Mike Pedersen, der spiller på holdet. Det bliver selvfølgelig svært, men jeg håber på en overraskelse. Jeg skal selv på stadion og se kampen.foto: kim dahl hansen

FREDERIKSHAVN:FfI var som det eneste nordjyske hold med, da der torsdag blev trukket lod til ottendedelsfinalen i landspokalturneringen i fodbold. Ønsket om at møde FC København eller Brøndby blev ikke opfyldt, men der venter alligevel frederikhavnerne en uhyggelig svær opgave. Modstanderen er nemlig superligaholdet FC Midtjylland. Kampen spilles 8. november på Frederikshavn Stadion, der nok skal blive fyldt til sidste plads. Men spørgsmålet er, om FfI, der trods alt kun spiller i danmarksserien, har skyggen af en chance. Det tog vi på gaden for at få frederikshavnernes vurdering af. Man kan i øvrigt læse mere om lodtrækningen på sportsiderne i dagens avis.