Danmark

Fiat 500X får automatgear

Fås i den firhjulstrukne Cross-version også med en ny, kraftigere dieselmotor

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nye varianter i Faits 500X-serie.

DANMARK:Fiat skruer nu yderligere op for køreglæde og komfort i Fiat 500X. To nye versioner er landet i Danmark - den ene med nyeste generation af automatgear og den anden med ny motorvariant.

Fiat 500X 1,4 MultiAir 140 hk DCT Lounge til 313.612 kr. er automatgears-versionen og har dobbeltkobling således, som sikrer glidende gearskift og som forhindrer trækkrakften afbrydes under skift.

Der er tale om en seks trins gearkasse, som enten kan anvendes i helt automatisk tilstand eller med mulighed for sekventielt gearskifte fra rattet.

Gearkassen er intelligent på flere punkter, da den løbende kommunikerer med alle bilens elektroniske systemer og herefter tilpasser skiftemønstret.

Derudover er gearkassen koblet sammen med Fiat 500X’s ”Mood Selector”, hvor føreren kan vælge imellem tre forskellige køreprogrammer: Auto, Sport eller All-Weather/Traction.

Terrænduelig crosser

Den nye dobbeltkoblingsgearkasse leveres sammen med en 140 hk 1,4 MultiAir benzin-turbomotor med 140 HK og det omfattende Lounge-udstyr med bl. a. klimaanlæg, parkeringssensor, Uconnect Infotainment system med navigation, 18” alufælge og xenon-forlygter.

Den anden ny version er den mere terræn-duelige 500X Cross, som nu kan bestilles med den kraftige 140 hestes 2,0 MultiJet dieselmotor i kombination med firhjulstræk og et avanceret 9-trins automatgear.

Prisen for den er 421.312 kr. og begge de ny versioner kan i øvrigt også fås som van-udgaver til 282.415 kr. for sidstnævnte og 215.715 kr. for versionen med ny automatgearkasse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.