Nyrup

Fibernet på vej til Gislum og Nyrup

Stort fremmøde til nytårskur og borgermøde

Kombinationen af stegt flæsk og udsigten til hurtigere internet var forleden med til at trække mange til nytårskur og borgermøde i Gislum/Nyrup. Privatfoto

Kombinationen af stegt flæsk og udsigten til hurtigere internet var forleden med til at trække mange til nytårskur og borgermøde i Gislum/Nyrup. Privatfoto

GISLUM/NYRUP:Arrangørerne fra Gislum/Nyrup borgerforening kunne i hvert fald ikke klage over fremmødet, da de forleden kaldte sammen til kombineret nytårskur og borgermøde i Fælleshuset på Gislum stadion.

Hele 68 borgere fra området havde valgt at møde op.

- Det er vist næsten første gang, vi har været så mange samlet til et arrangement i fælleshuset, bemærkede borgerforeningsformand Klaus Hejlskov Nielsen.

Formålet med mødet var ikke mindst at lodde stemningen for at få installeret fibernet i lokalområdet.

Borgerforeningen har til formålet allieret sig med Bredbånd Nord, men forudsætningen for at der bliver økonomi i en lokal fibernet-løsning er, at mindst halvdelen af i alt 60 matrikler i Gislum/Nyrup siger jatak til tilbuddet.

- Der har længe været et ønske om hurtigere internetadgang for borgerne i området. Vi har flere selvstændige, som vil kunne have stor gavn af et hurtigere internet i hverdagen, og vi tror også på, at en fibernet-løsning vil åbne mulighed for, at flere vil bosætte sig i vores område.

- Derfor håber vi fra borgerforeningens side også på et rungende "ja" til tilbuddet, så vi kan få etableret fibernet i Gislum/Nyrup allerede med virkning fra juni 2017, erklærede Klaus Hejlskov Nielsen på borgermødet.

Bredbånd Nord vil torsdag 9. februar være til stede i fælleshuset på Gislum stadion. Her vil der være mulighed for at høre nærmere om mulighederne for at få installeret fibernet på den enkelte ejendom i lokalområdet.

Som optakt til nytårskuren og borgermødet i Gislum blev der disket op med den sædvanlige nytårsmenu bestående af stegt flæsk med kartofler.

Alene den menu plejer at trække mange mennesker af huse i Gislum/Nyrup-området.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.