FIFs seniorer kom på banen

Både herre- og dameseniorerne fra FIF kom på banen. Privatfoto

Både herre- og dameseniorerne fra FIF kom på banen. Privatfoto

Der var fuldt program for FIFs seniorhold i Idrætscenter Jammerbugt her i weekenden. Lørdag eftermiddag tog serie 3 damer mod Løgstør. Begge hold var placeret midt i rækken, så man kunne godt forvente en jævnbyrdig kamp, men det blev det dog langt fra. Fjerritslevspillerne var væsentligt hurtigere og langt mere træfsikre end de gule fra muslingebyen, og det endte med en sikker sejr på 26-8 til de blå FIF’ere. I Serie 2 damers kamp mod Blære Hornum var der noget mere spænding om udfaldet. Efter en meget lige 1. halvleg satte Fjerritslev pigerne mere tryk på efter pausen og udbyggede føringen støt. De bolschestribede fra Blære/Hornum satte dog en slutspurt ind og fik minimeret nederlaget.

Slutresultat: 16-14 til FIFs førstehold damer.

Lørdagens kampprogram sluttede af med et topopgør i herrernes serie 3. Hjemmeholdet skulle op mod Blære/Hornum. Det blev en yderst tæt kamp, præget af en del halvdårlige afslutninger. Fjerritslevspillerne havde muligheden for at snuppe sejren til sidst men det blev kun til lige-ved-og-næsten. Slutresultat 14-14.

Søndag aften var det så Serie 2 herrer der skulle i kamp. Gæsterne fra Vester Hornum, havde vundet den "omvendte" kamp i Vester Hornum med hele 22-11, så det var et uhyre tændt Fjerritslevhold der gik på banen - opsat på revanche. De blå kom godt fra start, med mange fine scoringer, og en stærkt spillende Flemming Brix i målet sørgede for at gøre det svært for Vester Hornum-spillerne. Pausestilling: 12-9 til FIF. I 2. halvleg fortsatte Flemming Brix med at agere "plankeværk" og trods en mandsopdækning af hjemmeholdets Tom Godiksen blev der aldrig rigtigt tvivl om udfaldet af kampen. Sluresultat: en komfortabel sejr på 28-22 til FIF.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.