Fifty Shades-skuespiller stjal rekvisitter

Skuespillerinden Dakota Johnson indrømmer, at hun tog noget af undertøjet med hjem fra indspilningerne af "Fifty Shades of Grey".

I den længe ventede såkaldte husmor-pornofilm "Fifty Shades of Grey" smider hovedkarakteren Anastasia Steele tit og ofte alt sit tøj for at underkaste sig Christian Grey-karakterens dominerende præferencer.

Og det benyttede den kvindelige hovedrolleindehaver, Dakota Johnson, sig af uden for settet. Det afslører den 25-årige skuespillerinde over for magasinet Glamour, da hun blev spurgt, om hun havde taget noget med hjem fra indspilningerne.

- Jeg stjal en masse undertøj derfra, for det var meget komfortabelt, indrømmer skuespillerkometen, der har sat alt på spil for at skildre den efterhånden kult-lignende karakter.

- At lave "Fifty Shades of Grey" har været mit største offer nogensinde. Hele verden kan se mig nøgen, lyder det fra skuespillerinden, der er datter af det tidligere Hollywood-par, Don Johnson og Melanie Griffith.

I filmen spiller Jamie Dornan rollen som Christian Grey, og derfor har Johnson utrolig mange intime scener med den 32-årige nordirske skuespiller, som privat er gift og har barn med skuespillerinden Amelia Warner.

Heldigvis har mødet mellem kvinderne, der deler dyne med Dornan henholdsvis privat og professionelt, været helt uproblematisk.

- Det har slet ikke været akavet, nej. Hun er en utrolig, smuk og skøn kvinde, lyder roserne fra Johnson.

"Fifty Shades of Grey" kan i øjeblikket ses i de danske biografer.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.