Fight Night tilbage til Frederikshavn

Team Sauerland og Nordic Fight Night er tilbage i Arena Nord 22. september

Torben Keller vandt en sikker sejr, da Nordic Fight Night senest var i Frederikshavn. Foto: Hans Ravn

Torben Keller vandt en sikker sejr, da Nordic Fight Night senest var i Frederikshavn. Foto: Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:Det var en stor succes, da de Frederikshavn i april for første gang lagde lokaler til Team Sauerlands Nordic Fight Night, der blandt andre har nordjyske Torben Keller blandt bokserne.

Med en intens titelkamp med Patrick Nielsen i hovedrollen var der masser af underholdning til publikum, og den tyske promotor var også så glad for arrangementet, at man nu vender tilbage til Arena Nord.
Således bliver det første Sauerland-stævne efter sommerferien i Frederikshavn 22. september, hvor Arena Nord endnu engang lægger gulv til nogle af nordens bedste boksere.
Vi er glade for at bringe det bedste inden for nordisk boksning til Frederikshavn igen,” udtaler promotor Nisse Sauerland. - Stemningen sidste gang var fantastisk. Arena Nord er et fantastisk sted til verdensklasse-boksning, og vi ser frem til at komme tilbage lørdag den 22. september.
Per Malmberg, administrerende direktør i Arena Nord, er mere end almindeligt godt tilfreds med at gentage Nordic Fight Night i Frederikshavn.
- Nordic Fight Night stævnet den 21. april satte Frederikshavn på boksningens verdenskort. Vi ved at sportsfans er sultne efter mere boksning i Arena Nord. Det bliver en fantastisk aften den 22. september, siger han.
Detaljer om kampene og boksere i aktion vil blive annonceret i de kommende uger. Billetter kan allerede nu købes på www.arenanord.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.