Fik medhold i klage over politiet

Statsadvokat beordrer efterforskning genåbnet

Martin Kraglund husker tilbage til uheldet ved rundkørslen i Sørup, hvor han fik revet sit ene øre halvt af og hans cykel blev totalskadet. Arkivfoto: Thomas Vinther <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Martin Kraglund husker tilbage til uheldet ved rundkørslen i Sørup, hvor han fik revet sit ene øre halvt af og hans cykel blev totalskadet. Arkivfoto: Thomas Vinther Pressefotograf Henrik Bo

SVENSTRUP:Politiet beordres til at genoptage efterforskningen af et færdselsuheld fra foråret. Det er konklusionen, efter at Martin Diget Kraglund for nyligt fik medhold i en sag hos Statsadvokaten for Nord- og Østjylland.

I april blev han påkørt af en bilist, mens han var ude at køre på sin cykel. Men politiet kunne ikke fastsætte skyldsspørgsmålet, så Martin Kraglund fik tilkendt halvdelen af skylden.
Martin Kraglund følte dog, at politiets efterforskning var mangelfuldt, så han gik i gang med sin egen efterforskning.

Kun en halv sejr

På baggrund af Martin Kraglunds rapport ændrede forsikringsselskabet deres afgørelse i sagen, men politiet ville ikke genoptage efterforskningen.

Det fik Martin Kraglund til at klage til Statsadvokaten, der altså nu er kommet med deres afgørelse.
I brevet fra Statsadvokaten står, at politiet skal fortsætte efterforskningen af sagen.
- På en måde, er det jo kun en halv sejr. Det, at politiet skal arbejde på sagen igen, giver jo ikke et endegyldigt svar. Det venter jeg stadig på, siger Martin Kraglund.
- Men jeg ser det da som en underkendelse af politiets arbejde i den her efterforskning. Ellers ville statsadvokaten ikke bede dem genoptage sagen, konkluderer han.
- Jeg er foreløbigt tilfreds og afventer spændt resultatet af den nye undersøgelse som politiet skal i gang med, lyder det fra ham.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk