Fik nyt ansigt efter overfald af chimpanse

Nu kræver hun 150 millioner dollars af amerikansk stat for at få et behageligere liv

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

CONNECTICUT:Det er lykkedes for et team af læger, sygeplejersker og bedøvelseseksperter fra Brigham and Women ’s Hospital Department of Plastic Surgery til dels at genopbygge ansigtet på den nu 60-årige kvinde Charla Nash.

Hun blev i februar 2009 overfaldet af chimpansen Travis, der tilhørte en veninde af Charla Nash.

Chimpansen angreb Charla Nash og sønderrev hende, blindede hende, flåede hendes næse, ører, og huden på begge hænder af og efterlod hendes ansigt maltrakteret

Den over 90 kilo tunge chimpanse blev efterfølgende skudt af ​​politiet, efter at den også forsøgte at angribe en politimand.

Charla Nash havde fredag foretræde for et offentligt udvalg for at argumentere for, at hun vil have lov til at sagsøge staten Connecticut for et beløb på 150 millioner dollars, fordi hun mener, at statens embedsmænd vidste, at chimpansen var farlig, og at de derfor indirekte er skyld i hendes mange lidelser ovenpå overfaldet og de mange transplantationer, hun har måttet igennem siden overfaldet i 2009.

Nash fortalte lovgiverne, at pengene kunne hjælpe hende med at betale medicinske regninger, dække døgnpleje og give hende en chance for et behageligere liv efter det voldsomme overfald af chimpansen.

- Der er en masse ting, jeg ikke kan. Jeg kan ikke brødføde mig selv, jeg kan ikke bade mig selv, sagde hun blandt andet.

Nash bar gazebind over hendes hoved for at beskytte en langvarig infektion fra angrebet, fortalte hun reporterne før mødet med udvalget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.