Fik pris på arvegodset

Søndag 10. maj afholdte Lykkegaard stor vurderingsdag, hvor alle kunne komme med deres gamle effekter og får dem værdisat

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TVERSTED:Søndag eftermiddag var der kamp om parkeringspladserne, da Lykkegaard i Tversted afholdte vurderingsdag.

Her stod de to ejere Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen klar til at vurdere folks genstande sammen med Peter Holm fra Nordjyske Auktion.

Det var noget der trak en pæn flok mennesker til deres lille gård, og der var gæster fra flere steder i landet klar med gamle ting til vurdering.

Hvis vurderingen faldt i deres smag, var der endda også mulighed for at sælge varerne til Lykkegaard eller få hjælp til at sætte det på auktion.

Jubilæum

Det er tiende år i træk, at Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen holder vurderingsdag på Lykkegaard omkring mors dag.

- Det er en god måde at få en snak med kunderne på og give dem en hyggelig oplevelse. Samtidig kan det være, at de også vil sælge nogle af deres ting, så vi får nye spændende ting i butikken, siger Mads Ejlersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden