Fikst og færdigt plejehjem fra Løgstør til Aarhus

Scandi Byg leverer komplet plejehjem på 7700 kvm i samlesæt

Modulerne er bygget i Løgstør og samles på stedet i Aarhus.

Modulerne er bygget i Løgstør og samles på stedet i Aarhus.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

ØGSTØR:I disse uger forlader det ene vogntog efter det andet Scandi Bygs fabrik i Løgstør med kurs mod Aarhus. De medbringer intet mindre end et komplet plejehjem på 7700 kvm og med plads til 85 beboere. Det hele er bygget færdigt på fabrikken i Løgstør og skal blot samles på stedet i Aarhus-forstaden Risskov.

Det er første gang, et plejehjem i Jylland opføres med præfabrikerede moduler. Bygherre er Aarhus Kommune, der har planer om at bygge yderligere fem-seks plejehjem på samme vis. Det kan komme Scandi Byg til gode, for modul-byggeri er Løgstør-virksomhedens speciale og grunden til, at den blev valgt som totalentreprenør. Scandi Bygs adm. direktør Jesper Hoffmann ser store perspektiver i ordren til Aarhus.
- Vi er opmærksomme på, at Aarhus Kommune har behov for yderligere plejeboliger. Men også i forhold til bygherrer i det øvrige land er det vigtigt for os at bevise, at vi har et velegnet byggekoncept og magter også denne type opgaver, siger Jesper Hoffmann.
I øjeblikket er Scandi Byg i gang med at producere 560 almene boliger til en række boligselskaber på Sjælland i Aarhus. Blandt firmaets øvrige referencer er en nøglefærdig skole til Shetlands-øerne.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.