Film i Skoven slipper King Kong løs

Peter Jacksons nyindspilning vises bag Arden Rideskole fredag 4. august

King Kong har aldrig været gruppere og mere frygtindgydende end i Peter Jacksons nyindspilning, som vises 4. august klokken 22 som Film i Skoven.

King Kong har aldrig været gruppere og mere frygtindgydende end i Peter Jacksons nyindspilning, som vises 4. august klokken 22 som Film i Skoven.

ARDEN:Tag endelig et varmt tæppe og et stort lommetørklæde med fredag 4. august klokken 22. Da slipper Film i Skoven i Arden nemlig en frådende og frygtindgydende opdateret King Kong løs på det store lærred på kanten af Rold Skov. Kulturhusforeningen og Arden Sportsrideklub stiller igen an ved skumringstid på de saftiggrønne græsklædte arealer med en lille skovsø bag rideklubben. Naturen skaber med andre ord en scenografi, som emmer af magi og mystik. Efter de senere års store tilløbsstykker med blandt andet Ringenes Herre fokuserer arrangørerne fremdeles på det fantastiske og eventyrlige univers. Og hvorfor så ikke ty til velafprøvede instruktørkræfter? Kæmpegroillaen blev første gang sluppet løs i sorthvid udgave i 1933 - og genopstod tilbage i halvfjerdserne med en da ukendt Jessica Lange som udyrets uimodståelige bytte. Nu vender Ringenes Herres mesterinstruktør Peter Jackson tilbage med sin version om gigantgorillaens gedigne genvordigheder. En brølende medrivende film for hele familien, som kan bruge en af de sidste lørdage i sommerferien til en rigtig god filmoplevelse under åben himmel. Peter Jackson har kastet sig over den klassiske fortælling om skønheden, den smukke, arbejdsløse skuespillerinde Ann Darrow og uhyret Kong. Arrangørerne sælger popcorn og forfriskninger på pladsen, som er åben fra kl. 20. Der er gratis parkering. Følg skiltene fra Arden Ridehal på Brovej.