Filminstruktør lever i fantasiverden

Manden bag Avatar, James Cameron, er så fordybet i de to efterfølgere, at han lever i filmenes egen verden.

Filminstruktør lever i fantasiverden

Det er snart fire år siden, alverdens biografgængere kunne opleve filminstruktøren James Camerons blå rumkatte med eller uden 3D-briller.

Og selv om de sidste popcornsrester for længst er støvsuget væk fra sæderne foran Avatars lærred, er det ikke ensbetydende med, at den succesfulde instruktør har forladt de noget sparsomt påklædte rumvæseners hjemplanet Pandora.

Allerede i slutningen af 2012 offentliggjorde Cameron, der tidligere har instrueret kæmpesucceser som "Titanic", "Aliens" og "The Terminator", at han skrev på manuskriptet til både Avatar 2 og 3.

Nu lader den fantasiglade instruktør til for alvor at have fordybet sig i stoffet.

- Jeg er dybt inde i processen, og jeg lever i Pandora lige nu. Der er det der indledende drejningsmoment, hvor du fornemmer, at tingene kommer til dig. Så begynder du at opbygge momentum. Det er der, det bliver skægt. Figurerne taler, og teksten skriver sig selv. Jeg er næsten der nu. Det går hurtigt, siger James Cameron til PlayGoesStrong.com.

Instruktøren er ikke meget for at spytte ud med en premieredato - men fans skal nok regne med at vente helt til slutningen af 2014, før de miljøbevidste rumsmølfer rammer biograflærredet igen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.