Filmstjerne betaler vild overpris for snack

Skuespiller Charlize Theron betalte 100 dollar for en frossen yoghurt.

Akut lavt blodsukker kan ramme selv den hotteste model. Det måtte skuespiller og fotomodel Charlize Theron sande, da hun for nylig blev tvunget på snackjagt uden en dollar på lommen. Det skriver Female First.

Den 38-årige Hollywoodstjerne og småbørnsmor var for nylig på udflugt nær hjemmet i Los Angeles, hvor et pludseligt snack-behov tvang hende til at betale 100 dollar for en frossen yoghurt. Det fortæller en medarbejder i butikken "Pinkberry" i Los Angeles.

- Charlize kom ind i butikken og sagde, hun var taget i parken uden sin pung. Hun tog en mini med drys, som normalt koster 3,75 dollar, siger butiksassistenten, Keila til websiden TMZ ifølge Female First.

Den blonde skuespiller, som nok er bedst kendt for sin rolle i den Oscarbelønnede film "Æblemostreglementet" fra 1999, lovede, at hun ville vende tilbage senere for at betale for den lille dessert.

- Hun sagde, hun ville komme tilbage inden for en time. Så gik hun og kørte væk i sin bil. Jeg håbede, hun ville komme tilbage, men jeg vidste det ikke, fortæller Keila.

Lidt over en time senere vendte Charlize Theron så tilbage for at betale for sin yoghurt. Til stor lettelse for butiksassistenten, som ellers skulle have dækket tabet for varen med sin egen løn.

Her insisterede stjerneskuespilleren desuden på at betale med en 100-dollarseddel, hvorefter hun bad personalet beholde byttepengene.

- Hun efterlod en meget flot portion drikkepenge. Så tak Charlize!, siger Keila, som altså kunne putte de resterende 96 dollar direkte i lommen.

Charlize Theron har for nyligt fundet sammen med skuespilleren Sean Penn.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.