Filmstjerne genskaber berømt dansescene

Den amerikanske skuespiller Kevin Bacon havde kridtet danseskoene hjemmefra, da han fredag aften gæstede talkshowet "The Tonight Show".

Det kan da godt ske, at han er fyldt 55 år og er blevet far til to, siden han spillede hovedrollen i den ikoniske dansefilm "Footloose" i 1984.

Men den amerikanske filmstjerne Kevin Bacon har stadig sine 'moves' liggende i skuffen klar til brug. Det beviste skuespilleren, da han fredag aften overraskede både publikum og seere til det amerikanske talkshow "The Tonight Show". Det skriver blandt andre Daily Mail.

- I år markerer 30-året for en af hans mest elskede film, "Footloose". Hvilket minder mig om, at jeg hurtigt lige skal nævne, at dans er blevet forbudt her på showet, sagde vært Jimmy Fallon foran et tydeligt skuffet og buhende publikum.

Og for at understrege det ulovlige i den farlige dans, havde Fallon fået fremstillet en oldgammelt udseende papyrusrulle, der tilsyneladende var showets regler.

Men Bacon var på ingen måde klar til at finde sig i et show uden dans.

- Stop en halv. Det her er "The Tonight Show", der bliver nødt til at være dans, udbrød han fra venterummet bag scenen, hvor han stod klar til at gøre sin entré.

Og entré gjorde han i den grad. Gennem en række dansescener direkte kopieret fra filmen lykkedes det den rebelske skuespiller at efterlade enhver tvivl om hans fortsatte energi i støvet.

Se Kevin Bacons formfuldendt nostalgiske entré her:

http://www.youtube.com/watch?v=3T2FpCDlyNg

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden