Brønderslev

Fin koncertdebut for Jazz9700

Fin stemning i Den Runde Pavillon til første koncert i den ny jazzklub

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nicklas Campagnol er en fænomenal trommeslager.

BRØNDERSLEV:For de 104, der kom, blev det en rigtig god aften.

Formand for den ny jazzklub Jazz9700, Niels Persson, er særdeles tilfreds med det første arrangement med Nikolaj Benzon Trio og Signe Juhl.

- Vi har valgt at lægge ud med gode navne, siger han. Og det synes at fænge. Desværre skulle vi konkurrere med andre arrangementer, siger han.

- Nikolaj Benzon har et bredt spekter, og det har et bredt publikum, mens free og modern jazz er mere smalle genrer.

Nikolaj Benzon Trio og Signe Juhl tog udgangspunkt i nogle af de store gamle jazzdivaer som Ella Fitzgerald, Nina Simone og Dinah Washington. Men der er også inspiration fra den amerikanske singer-songwriter og folk tradition i skikkelse af f.eks. Joni Mitchell og Neil Young. Signe Juhl betog alle med sin sang. Signe Juhl formåede endda at synge på portugisisk, og ikke midnst Sweet Georgia Brown gjorde lykke.

Nikolaj Bentzon betegnes som én af de største moderne komponister i Danmark gennem tiderne. Han fik allerede som dreng undervisning af sin far, Niels Viggo Bentzon.

Trioen bestod foruden af Nikolaj Benzon af Jesper Bodilsen og den svenskfødte trommeslager Nicklas Campagnol, der bestemt også var med til at sætte præg på aftenen.

- Musikerne er i den absolut bedste ende af skalaen, siger Niels Persson.

Han er glad for, at publikum fik en god aften. Det vidner klapsalverne om.

Restaurant Hedelund leverede maden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.