Finaledag på Ørnedalsbanen

Den lokale motorsportsklub afviklede et fint arrangement med mange tilskuere på sidelinjen

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Vejret var koldt, men dækkene på bilerne var alligevel brandvarme.

Der blev nemlig trådt alt andet end varsomt på gaspedalerne, da den sidste afdeling af DM i folkerace lørdag blev kørt på Ørnedalsbanen.
I alt 104 biler - heraf cirka 40 lokale - deltog i de fire forskellige klasser.
- Det er det største folkerace-løb i mange år, fortalte Kurt Nielsen, der er formand for arrangørklubben, FSAS (Frederikshavn Sæby Auto Sport).
Og skønt vinden var bidende, så var der faktisk mange mennesker på skråningerne rundt om Ørnedalsbanen. Ifølge Kurt Nielsens vurdering var der cirka 750 tilskuere.

De lokale gjorde det flot

De lokale deltagere gjorde det særdeles flot i forbindelse med stævnet i Sæby.

Helt suveræne var fætrene Jacob og Jonas Wunderov, som blev henholdsvis nummer et og to i U16-klassen - med klubkammeraten Jesper Bislev som treer.
I U18-klassen blev Simon Overgård nummer tre, mens Jesper Christensen gjorde ham kunststykket efter i den såkaldte Klasse 2. I Klasse 1 hentede Dennis Steffensen en fornem andenplads.

Køb en vinder

Noget af det specielle ved folkerace er i øvrigt, at bilerne bliver sat til salg på en auktion efter løbet.

- Egentlig er det jo noget man gør for at holde udgifterne nede. Man kan jo godt ofre 100.000 kroner på at få en bil til at køre stærkt, men man kan jo så risikere, at den bliver solgt til 5.000 kroner, fortæller Kristian Jørgensen, som også er med til at arrangere løbet i Sæby.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.