Brønderslev

Finde de gæve hulemænd

24 hulemænd gemmer sig i midtbyen - konerne venter hos Lena Brammer

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hulemændene gemmer sig Brønderslevs midtby. Når du finder en af dem, kan du hente hans hustru hos Lena Brammer.

BRØNDERSLEV:En stor flok muntre og frihedssøgende hulemænd er lige nu på springtur fra keramiker Lena Brammers værksted på Sveavej i Brønderslev.

Hulemændene søger underholdning og selskab, og derfor ved Lena Brammer med bestemthed, at de befinder sig i centrum af byen, hvor der lige nu er skruet op for juleblusset.

- De elsker liv og glade mennesker.

Lena beder folk, der færdes i midtbyen, om at holde skarpt øje med de små forlystelsessyge skabninger. Hun giver følgende signalement: Hulemændene er kun få centimeter høje, og de kan kendes på deres karakteristiske røde huer.

- Når du finder en hulemand, må du gerne tage ham med hjem.

Men inden han bliver indlogeret i nye hjem, skal finderne sørge for, at hulmanden bliver genforenet med sin hulehustru. Hjemme i værkstedet venter hulemændenes græsenker nemlig utålmodigt på deres mænd.

- Finderne af hulemændene kan fredage i december mellem klokken 10 og 17 hente en mage til den hulemand, de finder - gratis, forklarer Lena Brammer.

Skulle de glade findere blive yderligere fristet af hule-universet, hører der både børn og ugletræer - i stedet for juletræer - til samlingen. Og disse er til salg i atelieret.

Lena Brammer fortæller, at der gemmer sig 24 hulemænd i midtbyen - og hermed venter lige så mange hule-hustruer i værkstedet.

Sidste år satte Lena Brammer 70 små svampemænd ud i midtbyen. De blev alle fundet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.