Fire danske hold til Post Danmark Rundt

Fire danske kontinentalhold har fået tildelt wildcards til årets Post Danmark Rundt.

Fire danske hold til Post Danmark Rundt

Helt op til 40 danske ryttere får chancen i årets Post Danmark Rundt, da løbsdirektør Jesper Worre overraskende har uddelt fire wildcards til danske kontinentalhold.

Det skriver Danmarks Cykle Union (DCU) på sin hjemmeside.

De fire hold, der kommer med, er ikke overraskende Glud & Marstrand-LRØ, Christina Watches-Onfone og derudover Team Concordia Forsikring Himmerland samt Blue Water Cycling.

- Det har været et spændende forår med mange flotte cykelløb. De syv teams, der kørte om pladserne til Post Danmark Rundt, har virkelig leveret varen, siger Jesper Worre.

- Vi vil meget gerne belønne de flotte resultater, de danske teams laver, med en ekstra plads i feltet, og giver derfor chancen til fire af de hjemlige danske teams, fortæller løbsdirektøren.

Han roser de fire hold, som nu skal forberede sig på at stille til start den 22. august.

- De har alle fire et godt setup, en bred trup og har leveret pæne resultater i foråret, siger Worre og fremhæver især Glud & Marstrand-LRØ's magtdemonstration i søndagens DM i Hammel.

- Det var helt fantastisk at se, at de jo rent faktisk i søndags var bedre end Team Saxo Bank, siger han.

Foruden de fire danske kontinentalhold kommer der også et Team Post Danmark bestående at de bedste danske ryttere fra cykelhold, der ikke selv deltager i løbet.

Årets Post Danmark Rundt, der er nummer 22 af sin slags, indledes i Randers 22. august og har mål på Frederiksberg Allé i København den 26. august.

/ritzau/