Fire judokaer fik medaljer

Godt resultat i tyskland for judokaer

Der var metal til de fire judo-kæmpere. Søren Hjermitslev fik guld, Jesper Hjermitslev, Anders Gjerløv og Andreas Bartholomæussen fik bronze. Privatfoto

Der var metal til de fire judo-kæmpere. Søren Hjermitslev fik guld, Jesper Hjermitslev, Anders Gjerløv og Andreas Bartholomæussen fik bronze. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev Judoklub ”Kauri” har i denne uge deltaget i en nytårsturnering i Rendsburg i Tyskland.

Flere klubber fra det nordjyske deltog i turneringen, og det lykkedes at samle 43 kæmpere, hvoraf de fire var fra Kauri.

Der var i alt tilmeldt ca. 320 kæmpere, som kom fra både Tyskland, Holland og selvfølgelig Danmark.

- Lørdag morgen klokken 6 steg vi på bussen og så gik turen sydpå, fortæller Morten Bartholomæussen fra Kauri. Vi gjorde et stop ved grænsen, hvor der blev handlet slik, sodavand og andet hygge til om aftenen.

- Klokken 12 ankom vi til hallen i Rendsburg, hvor vi blev indlogeret i en gymnastiksal på en skole ved siden af. Kauris kæmper skulle først i kamp søndag, så der var god tid til socialt samvær, hygge og leg, men selvfølgelig skulle der også ses noget judo.

- Godt trætte kravlede ungerne i posen klokken 10, så de kunne være friske til søndag, hvor de skulle i kamp. Søndag morgen efter morgenmaden var der indvejning, og så ventede vi ellers på at Kauris kæmpere blev kaldt ind. Efter nogle rigtig gode kampe, endte det med følgende placeringer til Kauris kæmpere:

Søren Hjermitslev fik guld, Jesper Hjermitslev, Anders Gjerløv og Andreas Bartholomæussen fik bronze.

- De fortjener stor ros, siger Morten Bartholomæussen.

Efter præmieoverrækkelsen gik turen igen mod grænsen, hvor vi spiste og fik handlet det sidste inden bussen igen kørte mod Nordjylland. Kl. 23.30, godt trætte, var vi igen i Brønderslev efter en rigtig god tur i Rendsburg. Næste år håber vi at endnu flere vil have denne kæmpeoplevelse at komme til Tyskland og kæmpe judo.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.