Fire komikere på én aften

Copenhagen Comedy Festival gæster Det Musiske Hus til oktober

Daniel Lill er det danske indslag, når fire komikere boltrer sig i Det Musiske Hus. Arkivfoto

Daniel Lill er det danske indslag, når fire komikere boltrer sig i Det Musiske Hus. Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:Det eksplosive comedy-show Copenhagen Comedy Festival On Tour lander i Det Musiske Hus efter mange hårde forhandlinger.

Det sker den 8. oktober.

Det giver en unik mulighed for at opleve hele fire forskellige komikere på bare en enkelt aften, med tre amerikanske stand-up’ere: Eddie Ifft, Sean Patton og Carmen Lynch. Danske Daniel Lill er showets vært og vil stå for underholdningen mellem indslagene.

Eddie Ifft har for vane at tale før han tænker, hvilket ofte bringer ham ud i nogle lidt uheldige og akavede situationer til stor morskab for publikum. Han er en af de få amerikanske komikere der i forvejen har haft flere udsolgte shows i Europa og har i løbet af sin karriere optrådt med verdenskendte komikere som Jerry Seinfield, Dave Chapelle, Chris Rock og Robin Williams.

Sean Patton er med sit udseende, sin stemme og vilde energi, ofte blevet sammenlignet med en ung Jim Belushi. Der er fuld fart på, når han går på scenen og udover at have medvirket i det populære talkshow Late Night med Jimmy Fallon, har han også optrådt til flere anerkendte comedy festivaler i Nordamerika og det kæmpe Melbourne International Comedy Festival i Australien.

Aftenens kvindelige komiker Carmen Lynch har medvirket i Comedy Central’s Premium Blend og optrådt på spansk i både Spanien og Costa Rica. Hun huskes dog bedst for sin yderst succesfulde tv-debut, da hun i 2012 var på besøg i The Late Show med David Letterman.

Showets danske islæt og vært Daniel Lill har gennem sine stand-up år, markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus og samme år blev han fremhævet som et af Danmarks nye comedy håb ved Zulu Comedy Galla, hvor han huskes for sin ”due-joke”.

De fire komikere kombineret resulterer i en aften, hvor der med sikkerhed vil blive grinet igennem helt bagerst i salen. De har hver især noget unikt at byde på og der vil derfor være noget for enhver smag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.