Frederikshavn

Fire lokale boksere i ringen

BK Pugilist er klar med et stævne i Sports Terminalen med 8-10 kampe

Nick Brovil, th., skal bokse hovedkamp på lørdag. Niels Henrik Pedersen, tv., er med til at arrangere stævnet.Arkivfoto: Henrik Louis

Nick Brovil, th., skal bokse hovedkamp på lørdag. Niels Henrik Pedersen, tv., er med til at arrangere stævnet.Arkivfoto: Henrik Louis

FREDERIKSHAVN:Den firkantede boksering er igen klar til at blive stillet op på lørdag i Sports Terminalen i Frederikshavn, når BK Pugilist for første gang i halvandet år melder klar til et lokalt boksestævne.

- Vi havde gerne lavet et stævne i oktober sidste år, men der var for mange skader i vores trup i BK Pugilist på det tidspunkt, fortæller Niels Henrik Pedersen fra klubbens bestyrelse.

Nu er bokseklubben imidlertid klar med et program, som formentlig kommer til at byde på ti kampe i ringen lørdag aften.

- Vi stiller selv med fire boksere, nemlig Nick Brovil, Enock Mblizi, Lars Henrik Bendixen og Kristian Hørby, hvor førstnævnte kommer til at bokse hovedkampen mod Ali Ali fra Korsør. hvor i øvrigt den tidligere landsholdsbokser Mark Hulstrøm er træner.

Jubilar i ringen

Lars Henrik Bendixen bokser sin kamp nummer 50 på lørdag mod en bokser fra Horsens.

- Lars Henrik havde egentlig lagt handskerne på hylden men er nu vendt tilbage og har bokset et par gode kampe efter sit comeback, siger Niels Henrik Pedersen.

Både Lars Henrik Bendixen og Kristian Hørby var i ringen for to uger siden i Fjerritslev og gjorde det godt, så Niels Henrik Pedersen forventer et spændende og godt boksestævne i Sports Terminalen.

- Ved seneste stævne i oktober 2013 havde vi knap 300 tilskuere, og vi håber på samme antal på lørdag.

- I det hele taget glæder vi os over den pæne, lokale interesse, der er for vores boksestævner, slutter lederen og træneren fra BK Pugilist.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.