Fire nye par ind i doubleturnering

Appel afvist og fire nye par træder ind i kvartfinalen

Der var masser af pressefolk til stede ved dagens pressemøde. Foto. Torben Hansen

Der var masser af pressefolk til stede ved dagens pressemøde. Foto. Torben Hansen

LONDON:Det internationale Badminton Forbund har afvist appellen fra to af de fire par, der tidligere i dag blev smidt ud af den olympiske badmintonturnering i damedoublen, og det betyder, at samtlige fire par er endeligt smidt ud af turneringen.

I stedet indtræder fire par, der egentlig var blevet slået ud i gruppespillet. Det handler om et par fra Australien, et par fra Sydafrika, et par fra Canada og et par fra Rusland.
Der bliver dog ikke lavet om på seedningen, og det betyder, at den danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen stadig skal møde det tredjeseedede japanske par - til gengæld er der gode muligheder, hvis den kamp vindes.
- Vi har naturligvis været igennem en hård dag, men vi mener, at dette var den eneste rigtige beslutningat træffe, siger den danske formand for BWF, Thomas Lund.
- Vi har ikke tidligere været opmærksomme på dette problem, og nu skal vi naturligvis have evalueret tingene efter OL, siger Thomas Lund, der dog ikke mener, at gruppespillet kan få skylden for problemerne.
- Genrelt har vi haft masser af succes med gruppespillet, fordi en masse par har fået mulighed for at vise sig frem i flere kampe, end de normalt ville få lov til, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.