Fire nye stier at gå på i Skørping

Borgmesteren indvier den nye Kløver og Hjertesti

Lokalbefolkningen får nu snart endnu bedre mulighed for at opleve Skørpings smukke natur, når et nyt stisystem indvies fredag 16. september. Privatfoto
Skørping 9. september 2016 12:45

SKØRPING: Det er et langstrakt forløb, der kulminerer, når borgmester Leon Sebbelin fredag 16. september indvier Skørpings nye Kløver- og Hjertesti.

Ja, faktisk har Kløverstien i Skørping været fire år undervejs, inden den nu snart åbner som Kløversti nr. 62 i Danmark.

Den officielle indvielse er henlagt til Kulturstationen, hvorfra de fire Kløverruter og Hjertestier udgår.

Kløverstien består af en grøn rute på 2,6 km til Sanatoriet og en rød rute på 5 km til naturområdet ved Petersmindestenen. Desuden er der en blå rute på 7 km, som går omkring Bregnesøen og naturbaserne i statsskoven, og endelig en sort rute på 12 km, som fører via Gl. Skørping omkring dele af Hærvejen og med udsigt over områdets mange gravhøje og Lindenborgåens fordums fjordarm med vikingeskibe.

Alle ruter er forsynet med seværdighedspunkter, og ruterne er desuden tracket på Endomondo, så alle med en mobiltelefon kan hente ruteforløbet.

- Vi er som initiativtagere glade for den store opbakning, vi allerede har mødt fra Rebild Kommune og Friluftsrådet samt Skørping skole og Børnehaven 100m-skoven, som vil møde op til indvielsen.

- Vi håber også, at borgerne vil møde talstærkt op og vil få glæde af at kunne vælge ruter af forskellige længder og med informationer, der øger interessen for egen by og natur, opfordrer Randi Stub Petersen fra Kløverstigruppen i Skørping.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...