Fire rockere fængslet

Yderligere fire mænd med tilknytning til Bandidos er fængslet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Efter et grundlovsforhør, der fredag blev holdt for dobbelt lukkede døre, er ydereligere fire rockere med tilknytning til Bandidos blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

Det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi, Aage Pedersen.

De tre af mændene blev anholdt, da de torsdag var mødt op foran Retten i Aalborg, da fem andre Bandidos-rockere blev fremstillet i et grundlovsforhør.

Den fjerde mand blev anholdt natten til fredag.

Sloges med HA’ere

Det er politiets teori, at både de fire mænd, der blev fængslet fredag og de fem, der blev fængslet torsdag, deltog i et større slagsmål med nogle HA-rockere ved Mallorca Bar i Aalborg onsdag eftermiddag.

Grundlovsforhøret blev holdt bag dobbelt lukkede døre, og politiet vil derfor hverken oplyse, hvad de ni mænd er sigtet for eller hvad der kom frem under grundlovsforhøret.

Smed brosten gennem rude

Sammenstødet mellem Bandidos og Hells Angels skete, da en gruppe på otte til ti personer fra Bandidos kom gående på John F. Kennedys Plads og opdagede seks mænd fra HA, der holdt hof på Mallorca Bar.

De begyndte at smide brosten gennem vinduerne, og en kvindelig tjener blev ramt i hovedet. Hun kom dog ikke alvorlig til skade.

Herefter opstod der tumult, indtil de brostenkastende mænd med tilknytning til Bandidos løb væk fra stedet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.