Fire spillere sigtet for norsk matchfixing

Norsk politi har rejst sigtelser mod fire fodboldspillere, som, det mener, har været involveret i aftalt spil.

Fire spillere sigtet for norsk matchfixing

Den norske matchfixing-skandale fortsætter med at vokse.

Norsk politi er nu oppe på at have rejst fire sigtelser mod fodboldspillere, som skal være involveret i sagen.

Det drejer sig om tre spillere fra klubben Follo, mens en enkelt spiller fra Asker også er sigtet i sagen, der har rystet norsk fodbold den seneste uge.

Allerede onsdag pågreb og sigtede norsk politi en Follo-spiller, og en af hans holdkammerater er også blevet sigtet før i dag.

Fredag offentliggjorde politiet så, at man har sigtet yderligere to spillere - en fra Follo og en fra Asker.

- Vi har fuldt tryk på sagen. Vi er endnu ikke nået til bunds i det, der ligner matchfixing og miljøet rundt om det, siger Gro Smogeli, der er chef for finans- og miljøafdelingen i Oslos politidistrikt.

Det er forholdene i flere kampe i Norges 1. og 2. division, som politiet er i gang med at undersøge på baggrund af anmeldelser fra Norges Fodboldforbund (NFF).

Først og fremmest drejer det sig om kampen mellem Østsiden og Follo og kampen mellem Asker og Frigg, som de sigtede skal have spillet på.

Follo førte i kampen mod Østsiden 3-0 ved pausen, men tabte efter at have lukket fire mål ind i løbet af 20 minutter. I den anden kamp tabte Asker 1-7 til Frigg, hvilket også anses som værende suspekt.

Ifølge flere medier skal der være spillet for 120.000 norske kroner på en kombination af kampene, hvilket har kostet Norsk Tipping 570.000 norske kroner i gevinster.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.