Firkløver med igen hos Hobro

Hobro IK fra 1. division i fodbold slog lørdag eftermiddag Kolding IF fra Danmarksserien 4-0, og hos Hobro IK var fire spillere med igen for første gang i år efter skadespauser.

Målmand Jesper Rask var en af de fire Hobro-spillere, der var med for første gang i år efter skadespauser. De tre øvrige var Svenne Poulsen, Justice John og Mathias Bersang Sørensen.
Foto: Torben Hansen

Målmand Jesper Rask var en af de fire Hobro-spillere, der var med for første gang i år efter skadespauser. De tre øvrige var Svenne Poulsen, Justice John og Mathias Bersang Sørensen. Foto: Torben Hansen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var mange opløftende momenter i spillet, da Hobro IK fra 1. division slog Kolding IF fra toppen af Danmarksserien 4-0 i en testkamp lørdag eftermiddag på kunstgræsbanen i Hobro. Men Hobro IK-cheftræner Jakob Michelsen glædede sig vist mest over, at firkløveret Svenne Poulsen, Justice John, nyindkøbte Mathias Bersang Sørensen og keeper Jesper Rask var med i startopstillingen for første gang i år efter knas med diverse skader. - Det begynder at lysne, selvom vi stadig er uden spillere som John Dyring, Kasper Fisker, Kristoffer Pallesen og Chris Jensen, der alle stadig er skadede, siger Jakob Michelsen. I lørdagens testkamp mod Kolding IF skulle Hobro IK lige bruge de første 20 minutter på at få rusten slået af bentøjet. Herefter gik det planmæssigt. Danilo Arrieta åbnede ballet scoringsmæssigt i det 20. minut, og tilbagevendte Svenne Poulsen øgede til 2-0 efter en halv time. Fem minutter før pausen tillod Danilo Arrieta sig at misbruge et straffespark. Efter pausen øgede en forrygende spillende Adeshina Lawal til 3-0, og så cementerede Mathias Bersang Sørensen, hentet i Randers her i vinterpausen, sejren med en fuldtræffer til 4-0. - Vi har stadig en måned til sæsonpremieren, og det begynder at lysne med skadessituationen, opsummerer Jakob Michelsen. Hobro IK's Danmarksseriehold tabte inden 1. divisionstroppernes opgør 1-3 til Viby fra Danmarksserien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.