Fischer og Pedersen scorer hattrick i Masters

Den danske mixeddouble med Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt Copenhagen Masters.

Fischer og Pedersen scorer hattrick i Masters

Den danske mixeddouble med Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt fredag aften Copenhagen Masters efter en finalesejr over det thailandske par Sudket Prapakamol og Saralee Thoungthongkam, som danskerne aldrig har tabt til.

Det er tredje gang i træk, at Joachim Fischer og Christinna Pedersen vinder den danske invitationsturnering.

- Det er en rigtig god følelse at vinde tre gange. Jeg er stolt over, at det kunne lykkes for os. Det er en superfed følelse, vi begge har lige nu, siger Christinna Pedersen.

Danskerne vandt med cifrene 21-19, 21-17.

Det danske par fik en flyvende start på kampen og kom foran 6-0 i løbet af få øjeblikke mod det thailandske par, der virkede sløve de første fem-ti minutter.

Derefter var marginalerne ikke altid på danskernes side, da returboldene begyndte at klæbe til nettet.

- Vi har en lille føring, men kommer til at give slip på dem. De spiller godt, og det er som om, at de satser hele butikken. Det er deres spillestil, der er meget enten eller. Lige der, fik de scoret en masse point, og vi var pressede, siger Pedersen.

Selvom det mod slutningen af sættet blev mere tæt, lykkedes det danskerne at hive det hjem.

I andet sæt var det også danskerne, der startede bedst. Men halvvejs gennem sættet havde thailænderne ædt sig ind pointmæssigt, så der stod 15-15. Parrene fulgtes pænt ad, indtil Fischer trådte i karakter og med flere gode smash sørgede for en sejr.

Dermed fortsætter de to OL-bronzevindere deres sejrsstime, da parret også vandt Super Series-finalen i mixed double for to uger siden. Og det lover godt for Korea Open Super Series, som parret deltager i i næste uge.

- Vi tager alle sejre med os. I forhold til Korea har vi nu fået spillet nogle gode kampe, og vi holder os i form hen over jul, hvor det ellers ligger stille med turneringer. Formen er god, siger Christinna Pedersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.