Fisk bagt med grøntsager og ingefær

Til 4 personer Et stykke ingefær svarende til en valnød 2 spsk. sherry eller sake 1 tsk. sojasauce 400 g filet af torsk, skrubbe eller anden hvid fisk 4 stk. bagepapir 2 små løg i tynde ringe 2 slanke peberfrugter i tynde ringe 1 stor gulerod i tynde skiver Riv ingefæren fint, pres væden fra den ned i en skål og kasser trævlerne. Bland ingefærsaften med sherry/sake, sojasauce og lidt salt og peber. Del fisken i fire og vend den i marinaden. Lad det trække 10 min., eller til grønsagerne er gjort i stand. Tænd ovnen på 170 °. Læg et stykke fisk på hvert stykke bagepapir og fordel grønsagerne over fisken. Hæld overskydende marinade over og drys med lidt ekstra salt og peber. Luk bagepapiret tæt om fisk og grønsager og bag det i ovnen 15 min. Grøntsager pr. person: Ca. 125 g