Fisk i fiskeparken

I går blev fiskene sat ud og i dag, fredag kl. 8.55 klippes snoren til Fiskepark Nord

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der har været gjort et stort stykke arbejde med at rense de tre søer, og du kan se det flotte område, når Fiskepark Nord åbner på fredag.

Det sker efter en meget lang pause uden aktivitet. Så nu er der igen chance for lystfiskere i Fiskeparken ved Lerbæk syd for Elling. Dte e rdne 49-årige Jan Nielsen, der har foprpagtet fiskeparken og han har lagt et stort arbejde og enormt engagement i den nye lokale attraktion, som han håber på vil trække masser af frederikshavnere, men også gæster fra hele Vendsyssel. Jan Nielsen har sejlet som maskinmester ved Grønland i tyve år, men i 2006 overtog labndsstyret mange af funktionerne og Jan Nielsen skulle ud at finde på noget andet. Siden da har han ledt efter det helt rigtige at beskæftige sig med. - Jeg kiggede herude, og der var bare en brandtomt. Men det endte med, at jeg fik støvet op, hvem der ejede det, og har nu forpagtet stedet i ni og et halvt år, siger han. Fiskepark Nords chef er ikke overraskende selv lystfisker. I dag er han kun medefisker. For han kan, som han selv siger og tilføjer med et smil, godt lide at stå og se på sin lille prop. Fisk bliver der masser af i Fiskepark Nords tre søer. Her er nemlig indkøbt ikke mindre end over 1000 kg fisk, som løbende vil blive sat ud. Her er regnbueørred, bækørred, kildeørred og tigerørred, og senere på året suppleres med sandart, som Jan Nielsen også har udsætningstilladelse til. Også Fiskepark Nords butik er der gjort meget ud af. Her kan man både leje og købe fiskeudstyr. Jan Nielsen har lavet en samarbejdsaftale med JC Fiskegrej i Sæby, som stiller fiskegrej til rådighed, mens Jan Nielsen så skal sælge det fra sin butik ved Fiskepark Nord. -skov