Fisk skal sælges på nettet

Tiden er inde til, at auktionen kører på internet, når der sælges, siger Hanstholm-fiskernes formand

Jan Hansen anlagde en positiv tilgang til tingene i sin beretning til Hanstholm Fiskeriforenings generalforsamling, hvor han talte for nødvendigheden af fremadrettet at se på muligheden af at optimere salget af fisk.  Arkivfoto

Jan Hansen anlagde en positiv tilgang til tingene i sin beretning til Hanstholm Fiskeriforenings generalforsamling, hvor han talte for nødvendigheden af fremadrettet at se på muligheden af at optimere salget af fisk. Arkivfoto

HANSTHOLM:- Jeg forbeholder mig retten til at tro på dansk fiskeri og på Hanstholm - hvad ville jeg i øvrigt ellers lave her.

Jan N. Hansen, formand for Hanstholm Fiskeriforening, valgte at slå de positive takter an i sin beretning til foreningens generalforsamling, fredag. Også selv om han klart tilkendegav, at erhvervet fortsat sejler i et farvand hvor der skal manøvreres mellem både små og store problemer.

Men der fanges fisk, og de skal sælges. Derfor kunne Jan Hansen igen lykønske Hanstholm Fiskeauktion med også i 2012 at omsætte fisk for mere end en halv milliard kroner - helt nøjagtigt 505 millioner kroner ialt.

- Men med de mange fisk, der er på auktionen, sker det ind imellem, at opkøberne taber interessen, og det kan ende med dårlige priser til dem, der sælger sidst. Derfor undersøges det, om der findes andre internetbaserede salgsmetoder.

Jan Hansen understregede, at det ikke er ligetil at afgøre, hvor meget fisk, der skal sælges på nettet.

- Når vi får en havneudvidelse, vil det betyde, at der skal sælges flere fisk på Hanstholm Fiskeauktion. Derfor er det vigtigt, at vi har et salgssystem, som kan håndtere flere fisk. Tiden må være inde til, at auktionen kører på internet, når der sælges - og dermed også ses på, hvor bredt fisken skal udbydes, sagde Jan Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.