Fiskefilet med cherrytomater og kapers og frisk koriander
INGREDIENSER (to personer):
evt. nye kartofler ell. ris
salt og peber
olivenolie
2 skiver citron
frisk koriander
1 spsk kapers
1 bk cherrytomater
2 fintsnittet skalotteløg
hvedemel
4 fiskefileter
Læg fisken dobbelt og vend den i lidt hvedemel. Varm olivenolie på en pande og steg fisken gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løgene, indtil de bliver gyldne. Tilsæt halverede cherrytomater og sauter dem i to minutter. Tilsæt kapers og frisk koriander. Smag til med salt og peber.
Server fisken med skiver af citron og evt kogte nye kartofler eller ris til.
Opskrift er fra: madverden.dk
Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.dk.
Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer,
adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.
Hvis du ikke accepterer betingelserne kan du ikke anvende din profil på Nordjyske.dk og mister derved muligheden for at bruge din
NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.