Fiskegryde med tomat

Lækker ret med fisk og jomfruhummer.

Fødevarer 24. september 2007 14:15

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE 4 kuverter

  • 4 rødtungefileter
  • 8 jomfruhummere (evt. kæmperejer)
  • 1 skalotteløg
  • 1 dåse flået tomat
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl hakkede krydderurter
  • 1 fed hvidløg
  • Lidt olivenolie Fremgangsmåde Løget sauteres først i lidt olivenolie inden stykker af fisk, jomfruhummer, hvidvin og hakkede flåede tomater fra dåse tilsættes. Herefter dækker du gryden til og lader retten simre under låg i 5 minutter: Tilsidst smages retten til med krydderurter , salt og peber. Velbekomme!
  • Nyheder udvalgt til dig
    Henter artikler...

    Nordjyske Plus

    Henter artikler...