Fitnessudstyr til hunde en succes

Har succes med at producere og sælge fitnessudstyr til hunde

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STERUP:Det er åbenbart ikke længere nok bare at købe en snor og et halsbånd til sin hund. I dag kan man som hundeejer få alt fra prinsessesenge til designersko og diamanthalsbånde til sin firbenede ven.

Kenneth Sørensen fra Sterup mærker tydeligt, at der er stor efterspørgsel på udstyr til hunde. Han har siden 2011 haft internetbutikken Smartfetch.dk, hvor han sælger træningsudstyr til hunde, primært boldmaskiner og løbebånd. Udstyret producerer han selv fra bunden hjemme på sit landsted nord for Jerslev.

Selvom Kenneth Sørensen har startet sin forretning op midt i en krisetid, så er der bestemt ikke krise at spore her:

- Jeg tror ikke, at folk er så bange for at bruge penge på noget, der er deres hobby. Så må det gerne koste noget. Man må jo ikke gå ned på udstyr, griner han.

Udstyret var for dyrt

Den 34-årige elektronikmekaniker fik ideen til at producere hundeudstyr, da han selv gik i gang med at træne sin egen hund for nogle år siden. Han var på udkig efter en boldmaskine til træningen, men den, der allerede fandtes på markedet, var alt for dyr.

- Så tænkte jeg, at sådan én kunne jeg godt lave selv. Jeg lavede først en til eget brug, og så kunne jeg godt se, at jeg faktisk kunne lave en forretning ud af det, fortæller han.

Boldmaskinen blev hurtigt et hit - især i udlandet.

- Det gik faktisk så hurtigt, at jeg nogle gange ikke havde nok maskiner på lager og måtte i gang med at producere flere, fortæller han.

Fra idé til forretning

Forretningen går i dag så godt, at Kenneth Sørensen kan leve af at sælge sine produkter. Han er selv overrasket over succesen:

- Jeg havde slet ikke regnet med det her. I begyndelsen var det jo bare for sjov, men det er da virkelig fedt, at man har en idé, som man så rent faktisk får ført ud i livet, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden