Fjord Cat slæbt til reparation i Frederikshavn
Fjord Line har derfor bestemt, at rederiets to andre færger skal gøre stop i Kristiansand på vejen til Stavanger og Bergen
Poul Christoffersen
Fjord Cat havde nedsat manøvreevne og blev hjulpet ud af havnen af Havkat III Foto: Preben Andreasen
21. april 2017 10:24 - Opdateret 21. april 2017 16:47

HIRTSHALS: Katamaranfærgen Fjord Cat blev onsdag slæbt fra Hirtshals til Frederikshavn, hvor færgens maskiner skal repareres.

Derfor har Fjord Line valgt at rederiets to cruiseskibe MS Bergensfjord og MS Stavanger skal have et stop i Kristiansand på nordgående ture fra Hirtshals til Stavanger og Bergen. Det sker fra fredag aften den 21. april.

Fjord Line har aflyst alle ture med Fjord Cat indtil den 2. maj, og i den periode vil de to cruiseskibe lægge til kaj i Kristiansand undervejs på ruten nordpå.

Der vil ikke være et ekstraordinært stop i Kristiansand på sydgående ture, men Fjord Line henviser til, at passagerer til Fjord Cat kan tage med MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord fra Stavanger eller Langesund eller alternativt få refunderet deres udgifter.

Fjord Cat har normalt ikke været ude på sejlads mellem Hirtshals og Kristiansand så tidligt på året, men i år valgte rederiet at starte sæsonen fredag den 7. april. Men efter få dage blev der problemer med de kraftige maskiner, der driver hurtigfærgen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.