Flade er oppe

Historisk oprykning af den lille klub fra Nordmors

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FLADE:Så er det slut med serie 5-fodbold i Flade IF.

Den lille klub sikrede fredag aften den tilbagevenden til serie 4, der har været 12 år undervejs, da de vandt topopgøret på hjemmebane med Koldby/Hørdum IF med 4-2.

Troels Odgaard, Christian Nyby og to gange Peter Nielsen stod for målene i den afgørende kamp, og så var der jubel på banen og bagefter i omklædningsrummet.

- Jeg tror, vi sad der til klokken et. Det var hyggeligt, fortæller venstreback Rasmus Boll om fejringen, der var vigtigere at deltage i end at følge åbningskampen i EM-slutrunden.

Med otte år i Flade-trøjen er han en af klubbens mest trofaste profiler. Og alligevel kan han kun lige akkurat huske, at klubben har været i serie 4.

- Min onkel (Frank Boll, red.) spillede i serie 4 dengang for 12 år siden. Der var jeg somme tider nede og se det, siger Rasmus Boll.

Flade IF mangler endnu at spille én kamp i foråret. Men uanset resultatet bliver udekampen mod bundholdet Tilsted IK den sidste i serie 5 - meget gerne i mindst 12 år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.