Flauenskjold

Flauenskjold får ungdomshus

Byens unge op til 17 år får nye muligheder

Huset er overdraget til Flauenskjolds unge. Privatfoto

Huset er overdraget til Flauenskjolds unge. Privatfoto

FLAUENSKJOLD:”Sparekassen” på Aalborgvej i Flauenskjold er af Dronninglund Sparekasse blevet overdraget til Flauenskjold Samråd, som fra torsdag stiller det til rådighed for de unge i området - fra byens ældste skoleklasser og op til 17 år.

Huset er bygget i 1920 og har været sparekasse siden 1961, da Albæk-Voer Sparekasse fik filial i Flauenskjold. I 1978 overtog Bikuben, og så kom Dronninglund Sparekasse til i 1991. Sparekassen lod huset ombygge i 1999, så der nu er 125 kvadratmeter erhvervsareal med et stort rum i underetagen, tre mindre lokaler og et fint køkken.

- Huset er velholdt og delvist møbleret, og Flauenskjold Samråds forretningsudvalg forventer at de unge nu går i gang med at organisere sig - med støtte fra forældrene - og udtænke og beslutte, hvilke aktiviteter huset fremover skal rumme. it-spil, elektronisk musik og billedredigering vil være oplagt, da der er mulighed for god internetadgang; men mange andre idéer og muligheder vil sikkert blive drøftet, fortæller Runa Christensen fra Flauenskjold.

Ved overdragelsen torsdag er ”Sparekassen” åben for alle, og repræsentanter for egnens unge vil overrække betalingen for huset på Aalborgvej 601 til Dronninglund Sparekasses direktør Villy Sørensen i klingende mønt. Et beløb, som nemt kan være i en ganske lille smykkeæske.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst