Flere afgange til de Kanariske Øer

Aalborg Lufthavn får fem ugentlige afgange til de Kanariske Øer i den kommende vinter.

Interessen for at holde vinterferie på thailandske ferieø Phuket er så stor i Nordjylland, at Spies i februar indsætter et ekstrafly fra Aalborg Lufthavn.

Interessen for at holde vinterferie på thailandske ferieø Phuket er så stor i Nordjylland, at Spies i februar indsætter et ekstrafly fra Aalborg Lufthavn.

Der er mere af det gamle under solen den kommende vinter fra Aalborg Lufthavn. Rejseselskabene er ved at være klar med vinterrejsemålene - og fra Aalborg bliver der til vinter fem ugentlige charterafgange. Alle rejserne går til de Kanariske Øer - tre afgange til Gran Canaria og to til Tenerife. Fremgang på to I forhold til denne vinter er det en fremgang på to afgange. På et tidspunkt var der ellers planlagt seks ugentlige afgange men bl.a. som følge af Sterlings konkurs og den generelle krise, forsvandt tre af afgangene igen - bl.a. den nye til Egypten, som der ikke er planer om at genoplive. Mangel sidste vinter Det har betydet, at der har været mangel på charterejser fra Aalbrog denne vinter. - Vi er meget glade for, at vi igen kan tilbyde 5 ugentlige charterafgange direkte fra Aalborg til de populære destinationer. Vi ved, at mange nordjyder er interesseret i de Kanariske øer som rejsemål, og ønsket om flere afgange har vi gerne villet imødekomme, siger Lufthavnsdirektør Søren Svendsen. Det er selskaberne Spies, Star Tour, Apollo, Falk Lauritsen Rejser og Bravo Tours, der alle flyver fra Aalborg til de Kanariske Øer.