Flere besøg på Spøttrup Borg

Attraktionen havde 20 procent flere besøgende i sommer

Gerda Buhl Andersen
Brødrene Anders og Peter Lund Madsen tog et tv-hold med til Spøttrup Middelalderborg. Denne sommer har borgen haft 20 procent flere besøgende end samme periode sidste år. PR-foto
Morsø 29. september 2016 14:17

SPØTTRUP: Spøttrup Middelalderborg har denne sommer haft en besøgsfremgang på lidt over 20 procent i forhold til samme periode sidste år.

- Vi fik en fin start på sæsonen med besøg af brødrene Anders og Peter Lund Madsen, som havde taget et tv-hold med, siger museumsinspektør Sam Wullum.

Ridder- og Jomfru Skolen i uge 28 havde mange besøg, men det store rykind kom til Bispens Marked, som i år var lagt samtidig med EM i Ridderdyst.

- Markedet forløb over seks dage, hvor der var 23 riddere til hest, som dystede om at blive Europa Mester. Vinderen blev vores lokale ridder Ole Bach fra Viborg. Med sine 800 aktører i dragter og næsten 13.000 gæster blev markedet i år det hidtil største, siger Sam Wullum.

Men året er endnu ikke slut på middelalderborgen i Spøttrup. Forude venter aktiviteter i skolernes efterårsferie, og sæsonen slutter med julemarked første søndag i advent, hvorefter borgen går i vinterdvale frem til påske næste år.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...