Flere bilister på gale veje

Nordjyllands Politi fik fat i bilister, der enten var påvirkede eller ikke have kørekort

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Nordjyllands Politi standsede natten til fredag en 28-årig mandlig bilist, som kørte slingrende og langsomt i det centrale Aalborg.

Det var der formentlig en årsag til. Han lugtede nemlig af hash, og betjentene fik også mistanke om, at han havde for meget alkohol i blodet. Så nu er han sigtet for narko- og spritkørsel. Og ikke nok med det. Han er allerede frakendt førerretten - og så var nummerpladerne stjålet fra en anden bil. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Natten til fredag gik det ikke meget bedre for en 20-årig mand, der også blev standset af politiet. Det var på hovedvej 13, hvor han var på vej mod Aalborg. Hans problem var, at han havde røget hash inden for de seneste tre dage, og så mistænkes han for at have drukket for meget alkohol. Så han er også sigtet for narko- og spritkørsel.

Der var der ikke tale om, da en 21-årig mand lavede nogle temmelig friske vognbaneskift på Humlebakken i Aalborg torsdag eftermiddag.

Til gengæld måtte han erkende, at han ikke har kørekort, da han blev standset af en politipatrulje. I øvrigt var bilen lejet af den 21-åriges mormor. Så hun vil blive sigtet for at have overdraget køretøjet til en person uden førerret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.