Flere elever vil på efterskole

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gæsterne bliver vist rundt på skolen af nuværende elever. Foto: Flemming Dahl Jensen

Tørvejr og solen skinnede med en temperatur over 20 grader, så kunne efterskolernes dag ikke blive bedre. Det kunne også mærkes på det store fremmøde på Ingstup Efterskole søndag eftermiddag. Over 500 personer kom forbi for at se på lokalerne og tale med lære og nuværende elever om opholdet på skolen. De 500 gæster svarer til cirka 150 interesserede familier. Ingstrup Efterskole er en musikefterskole og en idrætsefterskole med linjefagene: action, dance, fodbold, håndbold og musik.

Der er flotte faciliteter med blandt andet idrætshal, musikhus, idrætsanlæg, klatretårn, dance-studio, fitness og værelser med eget bad.

- Vi mærker der er stor interesse for at gå på efterskole fortæller en af lærerne som står og modtager de mange familier, Jakob Bak.

- Vi er kommet over den økonomiske krise og der er mange eksempler på at et efterskole ophold er en god investering for de unge mennesker inden de skal videre i deres uddannelsesforløb.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst